Smendhagen Park 4 • Området

Området

Bølgende kornåkrer og langstrakte åser. Nannestad er en naturskjønn og vakker bygd i den nordvestre delen av Øvre Romerike. I det romantiske bondelandskapet kan du finne spor av ruiner og gravrøyser fra svunnen tid. I Nannestad er himmelen høy og landskapet spesielt.

I kommunen bor det  ca. 12 200 innbyggere.

Bo i Nannestad

Bygden, som er preget av et åpent og vakkert kulturlandskap, byr på fine og varierte turmuligheter både sommer som vinter. Følg merkede stier, ta en dukkert i elva eller sykle en tur langs de sjarmerende landeveiene. Mulighetene er mange. Om vinteren kan du gå milevis i nypreparerte løyper. Det er godt for både kropp og sinn.

Norges hovedflyplass, som ligger kun en kort kjøretur unna, gir deg nærhet til hele verden.

Nærhet til det du trenger i hverdagen får du også. Kun noen få skritt fra boligen finner du matbutikker, apotek, vinmonopol og ellers det du måtte trenge av servicetilbud.

Med en splitter ny og lettstelt bolig, får du tid til å gjøre det du vil. Tid til å reise, gå turer og være sammen med de du er glad i. Nå er det bare å senke skuldrene og nyte en deilig tilværelse i din nye bolig.

Nærhet til det du måtte trenge, og mere til

Smedhagen Park plasseres midt i smørøyet i Nannestad sentrum. Her vil du bo behagelig og praktisk med dagligvarebutikker og offentlige servicetjenester rett utenfor døra di.

Ønsker du deg en bytur, finner du Jessheim by kun en kort biltur unna. Her kan du storhandle på senteret, som har et rikt utvalg av butikker og spisesteder, samt besøke kulturhuset som tilbyr et bredt og variert kulturprogram.

Inn til hovedstaden kommer du deg på ca. 45 minutter.

Fra Nannestad er det hyppige bussavganger til blant annet Gardermoen og Jessheim.

Frisk luft i åpent landskap

Spenn på deg skiene, og ta en forfriskende runde i skiløypene kun få minutters spasertur fra boligen, eller finn frem fiskestangen og prøv lykken i elva Leira og de mange vannene i området. I Nannestad er mulighetene mange, både sommer som vinter.

Kjøreavstander

Oslo lufthavn Gardermoen 12 min
Jessheim 19 min
Lillestrøm 35 min
Oslo sentrum 45 min

Skianlegg 8 min
Hurdalsjøen, Lima 12 min