Smendhagen Park 4 • Om prosjektet

Smedhagen Park 4

Salgstrinn 4 består av 24 delikate selveierleiligheter. Prosjektet består i sin helhet av flere salgstrinn.

Velkommen inn!

Vi har vektlagt lyse og praktiske leilighetsløsninger i Smedhagen Park. Du kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter, alle med private uteplasser. Med heis fra garasjen, kan du gå trygt og tørrskodd inn i boligen.

Unn deg selv en ny start, og nyt den deilige følelsen av å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, moderne og lekkert. I en nybolig finner du ingen spikerhull i veggene fra forrige eier, og ingen irriterende skjevheter. Alt er bygget etter de siste bygningsforskrifter og krav. I tillegg til boligen, er også nabolaget nytt. Hvem vet, kanskje noen nye og gode vennskap følger med på kjøpet?

Velkommen til Smedhagen Park!

Her er det bare å bo!

Livet er enkelt i en helt ny leilighet. Kom hjem, gjør akkurat det du vil. Her kan du leve uten å måtte tenke på plenklipping, tette takrenner, snømåking og andre forefallende oppgaver.

I en ny leilighet er alt nytt. Det vil si at du kan bo her i mange år, uten at det kommer uventede kostnader knyttet til vedlikehold. Det gjør det lettere å planlegge en sunn og fornuftig privatøkonomi.

Livet er enklere i en ny leilighet!

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

Fast pris
De prisene som står i prislisten er de du må betale for boligen. Det er ingen hektiske budrunder, du vet på forhånd hva du må betale for boligen og hva den vil koste deg måned for måned. Som kjøper i dette prosjektet har du i tillegg mulighet for svært gunstige lånebetingelser gjennom Husbanken.

Lave omkostninger
Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og bruke boliger. Flere vet ikke at man ved kjøp av prosjektert bolig kun betaler 2.5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig, iforhold til kjøpe av bruktbolig i samme prisklasse sparer man flere tiltalls tusen kroner.

Nyeste standarder
En helt ny bolig er oppført etter de nyeste bygge standarder og krav til inneklima og miljø. Blant annet innebærer dette høye krav til isolasjon noe som betyr at du får en leilighet som krever lite oppvarming, som igjen betyr lave kostnader. Du har i tillegg 5 års reklamasjonsrett, denne trygges videre ved at utbygger etter Bustadoppføringslova må stille bankgaranti som sikkerhet.

Ingen oppussingsbehov
En helt ny bolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen endringer i form av oppussing eller modernisering. Hvis du ikke er veldig glad i å pusse opp innebærer dette et stort pluss og penger spart. Selvsagt kan du selv sette preg på boligen gjennom egne valg av fliser, type parkett, kjøkkenfronter osv men dette er jo den morsomme jobben!

Alt er nytt
Det aller beste med å kjøpe en helt ny bolig er kanskje at alt er nytt. Kjøkkenet, badet, nye naboer - alt er nytt!